Ninja är dräktig

Ninja o Gusten

Ninja har varit på dejt med Gusten och detta har resulterat i att Ninjas mage växer så det knakar. Vad som finns där inne beräknas vi att få reda på i slutet på april.

Gusten är en go och glad kille som bor i Norrköping. I hans stamtavla finns bla Filippa (L. Everytime You Go) och Inez (L. Like A Morning Song). Genom att använda Gusten får vi tillbaka dessa linjer in i vår kennelverksamhet vilket vi är väldigt lyckliga över.

HD-resultat

Vi är så glada! 2 av valparna (Elling (L. Effotless) och Esther (L. Endless Love)) från Astrids första kull är höftledsröntgade, båda med resultat A.

Drammen

Tidigt på söndagsmorgonen packade vi in oss i mamma och pappas Toyota (den trogne följeslagaren som alltid plikttroget tar oss dit vi vill). Och oss var jag, Mia, Hanna och Sofia tillsammans med Russell (Alistair´s Reborn Excalibur), Sammeth (Alistair´s Perfect Mix), Ghost (Alistair´s You´ll Never Walk Alone) och Sandor- the Viszla (Gergö). Efter en okomplicerad resa tog vi oss dit på uttänkt tid och efter lite terrängkörning med fullastad burvagn tog vi oss fram till Beardisringen, där man alltid möts av trevliga och glada likasinnade Beardismänniskor.

Solen sken, humör på både människor och hundar var på topp och resultaten blev dom bästa tänkbara. Ghost vann juniorklassen med CK, Russell vann Championklassen med Ck. Dom blev sedan 1:a och 2:a Bästa hane, Russell 1:a med Cacib vilket är det sista han behöver för att fullborda sin Internationella Championattitel! och Ghost 2:a och tog sitt första Cert! Sen var det Sammeths tur och hon vann Championklassen med CK och blev Bästa tik med Cert och blev därmed Norsk Champion och fick Cacib. I BIR och BIM tävlan slog Russell sin storasyster Sammeth.

Russell o Ghost

Russell och Ghost i Bästa Hanhundsklass

BIM o BIM

Russell BIR, Sammeth BIM

Efter en lagom vilostund var det dags för Sandor att entra sin ring. Och han kunde ju inte vara sämre än bästa kompisen Russell utan blev BIR även han och fick Cert och Cacib

Sandor

En strålande dag för oss alla! Turen hem gick väldigt lätt 😀 trots att vi träffade rusningstrafiken genom Oslo men det var en vacker tur 🙂

Alla

Hela gänget! Sandor, Sammeth, Russell, Ghost

Hur Mia lyckades pricka denna bild vet jag inte för mest såg det ut såhär:

Alla crazy