My Dog

Andra helgen i Januari packade jag och Linda (Liptons matte) in oss i hennes Volvo och drog ner till Göteborg för två dagars utställning och kicka igång årets äventyr. Med oss hade vi Lipton, Emil och Elling. Detta var enda SKK-utställningen som Elling hann att vara med på som valp så det skulle bli kul att se hur han hantera det. Mässan i Göteborg är sannerligen inte en lugn och stilla tillställning.

På lördagen var vi på plats tidigt för Maja skulle låna Lipton i Juniorhandling. Det var skönt att vara på plats i tid så dom unga grabbarna får känna på stämningen en stund, Lipton är ju van och stabil, det är inte mycket (om ens något) som bekommer den mannen :).

När det blev dags för oss var Elling först in i ringen, ensam hanvalp men fick sitt HP och fick sedan gå in och möta den söta Freja i BIR och BIM som han vann.

Nån timme senare entrade jag och Elling stora ringen och BIS-finalen med en stor samling andra valpar av blandade raser. Min lilla kille tyckte det var tok-festligt med musik och publik och skötte sig utmärkt! Det var så himla kul att se honom, jag kunde inte göra annat än att bara le när han levde livet där inne. Som om inte detta vore nog för att värma matte-hjärtat slog han väl till och VANN!!! BEST IN SHOW på en av Sveriges största utställningar!!! Detta är något jag sent kommer glömma, vilket upplevelse!!!

Elling BIS1 Göteborg

Elling BIS 1 Gbg spring

Elling BIS 1 Gbg stå

Det blev lite firande på hotellet efter med skumpa som Frejas matte Veronica bjöd på.

Dag två och upp igen. Idag var det Freja som drog längta strået i rasen och visade även hon att Beardisar visar framfötter i finaltävlingar och blev BIS 2. Ellings matte är skyldig Frejas matte skumpa nästa gång vi ses 🙂

På söndagen blev Lipton 2:a Bästa hane och Emil vann Unghundklassen, så vi hade en riktigt bra helg.

Totalt bus-väder på vägen hem men med bra bil och i härligt sällskap gör det inte så mycket.