NORDUCH INTUCH Gordons Pinocchio ”Pinocchio”

pinocchio

Född 1999.

Honom träffade jag när han var över 2 år hemma hos Carina Jansson, Kennel Woolpack. Man kan nog kalla det kärlek vid första ögonkastet. Efter lite övertalande så lyckades vi få köpa honom. Ibland önskar jag att jag hade lite av hans energi. Alltid pigg och glad och fylld av livslust. Efter en ganska få utställningar sommaren 2001 så fick han sin titel både i Sverige och Norge.

Och tänk när han första gången verkligen lyfter på överläppen och skrattar åt oss!!! Numer skrattar han åt oss så fort man pratar lite glatt med honom.

Har nu på ålderns höst pensionerat sig från utställningen genom att klippa sig. Vilket han verkar trivas MYCKET bra med, ingen pälsvård, inga pinnar som fastnar och så får man ju alltid ligga i sängen eftersom man inte blir så lortig om tassarna.

Far till Rocky (L. Rocky Raccon) som har 2 svenska cert och 1 norskt samt Zelda (Alistair´s Zelda) som är Svensk Utställningschampion.

Somnade in i maj 2010 efter en tids sjukdom. Men ändå skrattande in i det sista. Han lämnar hos oss ett stort tomrum, men vi minns honom för hans glada leende.

pinnen
Våren 2008